Vágólapra másolva!
 

David Pizarro, az Udinese chilei középpályása az Internazionaléban folytatja pályafutását. A 26 éves futballista 2009-ig szóló szerződést írt alá a milánói kék-feketékhez.

A Bolton Wanderers ingyen megszerezte a veterán kapust, Ian Walkert, aki legutóbb a Leicester Cityben szerepelt. A Toulouse FC szerb védője, Predrag Ocokoljic a másodosztályú Chateauroux-ba szerződött.

A Hertha BSC magyar középpályása, Dárdai Pál nemet mondott az Arminia Bielefeld ajánlatára. A VfB Stuttgart csatárt keres, kiszemeltje a Borussia Mönchengladbach játékosa, a cseh Marek Heinz, illetve a Benfica focistája, Azer Karadas. A Hertha BSC lemondott a VfL Wolfsburg argentin csatárának, Diego Klimowicznak a leigazolásáról.

A Cagliari válogatott csatára, Mauro Esposito az AS Romában köthet ki. A Messina FC védője, Alessandro Parisi az újonc Genoához írt alá. A Newcastle United állítólag Nicky Buttot ajánlotta fel a Birmingham Citynek a védő Matthew Upsonért cserébe.

A PSV Eindhoven koreai védőjét, Lee Young Pyót az AS Monaco csábítja. A Portsmouth FC szlovén csatára, Aleksandar Rodic az FC Metznél szerepel próbajátékon. A Racing Santander izraeli támadója, Youssi Benayoun a West Ham Uniteddel tárgyal.

A Reggina megszerezte a Livorno középpályását, Luca Vigianit. A Siena új szerzeménye a Dinamo Kijev argentin csatára, Roberto Nanni. A Getafe CF megszerezte az Albacete középpályását, Pablo Redondót. Az RCD Mallorca leigazolta a Real Murcia argentin jobbhátvédjét, Francisco Macielt. A Real Betis középpályása, Antonio Álvarez Ito felbontotta szerződését. A Málaga CF megszerezte a Valencia CF csatárát, Salvát, aki korábban kölcsönben már játszott az andalúzoknál.