Vágólapra másolva!
Lapértesülés szerint Patrick Vieira napokon belül elhagyja az Arsenalt, és valószínűleg a Juventus labdarúgója lesz. A Manchester United drukkerei Gabriel Heinzét választották meg a klub legjobb játékosának. 

Lapértesülés szerint Patrick Vieira napokon belül elhagyja az Arsenalt, és valószínűleg a Juventus labdarúgója lesz. A The Sunday Herald úgy tudja, hogy szakmai és anyagi okok állnak a francia középpályás klubváltásának hátterében. Az Arsenal vezetősége ugyanis nem elégedett a 29 éves világ- és Európa-bajnok legutóbbi szezonban nyújtott teljesítményével, ráadásul sokallja a heti 100 ezer fontos fizetését is. A Juventus illetékesei a napokban Londonban egyeztettek David Dein alelnökkel és Arséne Wenger vezetőedzővel, majd 12 millió fontos ajánlattal álltak elő. (A legfrissebb hírek szerint a Real Madrid is hamarosan beszáll a Vieiráért zajló harcba.)

Az Arsenal nagy riválisának, a Manchester Unitednek a szurkolói mindeközben Gabriel Heinzét, a csapat argentin válogatott védőjét választották meg az év játékosának. A dél-amerikai futballista - aki a 17 ezer voks mintegy harmadát kapta - az első hátvéd és az első nem európai az egyesület történetében, aki kiérdemelte a MU egykori legendás tréneréről, Matt Busbyről elnevezett trófeát. A Paris Saint-Germaintől tavaly érkezett 27 éves Heinze mögött Wayne Rooney és Cristiano Ronaldo végzett a második, illetve harmadik helyen.

Felix Magath, a Bayern München vezetőedzője szerint Michael Ballacknak - akinek a leglelkesebb kérője épp a Manchester United - mielőbb el kell döntenie, hogy a bajor futballklubnál folytatja-e pályafutását. "Színt kell vallania, ugyanis ha elhagy bennünket, és nem tölti ki jövő júniusban lejáró szerződését, akkor sürgősen másik középpályás után nézünk" - jelentette ki a bajnokcsapat mestere.

Uli Hoeness menedzser jóval higgadtabban nyilatkozott a 28 éves válogatott játékos halogató taktikájáról. "Érthető, hogy jó tárgyalási alapra törekszik, hiszen alighanem a következő lesz élete legfontosabb kontraktusa." A hosszabbításért évi 10 millió eurót kérő Ballack sorsáról korábban Franz Beckenbauer klubelnök közölte, hogy a vezetőség hosszú lejáratú megállapodásra törekszik vele.