Vágólapra másolva!
Ahogyan a Feyenoord vezetői ígérték, a legerősebb csapatukkal lépnek fel az Újpest ellen július 10-én, a Siófokon rendezendő barátságos mérkőzésen.

A holland klub által elküldött, 30 nevet tartalmazó utaslistában Erwin Koeman vezetőedző és John Metgod másodedző mellett 21 labdarúgó szerepel. A névsorból kiderül, hogy a Feyenoord a legerősebb kerettel érkezik, csupán a Konföderációs-kupát sérülése miatt kihagyó japán válogatott, Sindzsi Ono nem utazik - olvasható a lila-fehér klub hivatalos honlapján.

A keret:
P. Bosschaar (holland), R. Castelen (holland), P. Paauwe (holland), P. Lodewijks (holland), D. Kuyt (holland), E. de Graaf (holland), N. Hofs (holland), A. Schreuder (holland), R. Greene (holland), M. Aerts (holland), A. Boussaboun (holland), F. Snoyl (holland), T. Derijck (belga), B. Goor (belag), L. Vitor Santiago (brazil), A. Bahia Santos (brazil), S. Pardo Campos (chilei), D. Lazovic (szerb), H. Ghaly (egyiptomi), S. Kalou (elefántcsontparti), J. Ostlund (svéd).

Az újpestiek a szlovákiai Gyügyön készülnek a Feyenoord elleni fellépésre és a következő szezonra. Mészöly Géza együttese a szerdai edzőmérkőzésen Tóth Norbert és Rajczi két-két góljával 4-1-re győzött a szlovák kupagyőztes és bajnoki harmadik FK Dukla Banska Bystrica ellen.