Vágólapra másolva!
A Hamburger SV megszerezte a Borussia Dortmund francia védőjét, Guy Demelt. A Middlesbrough FC 2,7 millió euróért leigazolta a Grazer AK osztrák védőjét, Emanuel Pogatetzet.

Az RCD Espanyol leigazolta az UD Levante középpályását, Jofrét. Az előző szezonban a Fiorentinánál szerepelt három focista, Giorgio Chiellini, Enzo Maresca és Fabrizio Miccoli visszatért anyaegyesületéhez, a Juventus FC-hez.

A Liverpool FC francia középpályása, Bruno Cheyrou, aki az előző szezonban kölcsönben az Olympique Marseille-ben futballozott, most a Girondins Bordeaux-hoz szerződött. Az AC Ajaccio megszerezte a másodosztályú Chateauroux középpályását, Kamel Chafnit.

Az Atlético Madrid a Chelsea FC szerb csatárával, Mateja Kezsmannal tárgyal. Az FC Metz a portugál CS Marítimo peuri focistáját, Abel Augusto Lobatón Espejót szemelte ki.

Az AJ Auxerre a Paris Saint-Germain csatárával, Fabrice Pancrate-tal erősítene. A Bayer Leverkusen brazil középpályása, Róbson Ponte a japán Urawa Red Diamondsba tart. Az Everton felvette a kapcsolatot a Real Madrid középpályásával, Gutival.

A jelenleg klub nélkül álló magyar középpályás, Lisztes Krisztián az 1860 Münchennel áll kapcsolatban. Az Olympique Marseille kiszemeltjei között a Newcastle United középpályása, Lee Bowyer, illetve a Panathinaikosz középpályása, Angelosz Basszinasz szerepel.

Az Internazionale védője, Marco Materazzi iránt a Fiorentina érdeklődik. A Blackburn Rovers megszerezte az Ipswich Town finn csatárát, Shefki Kuqit. A Paris Saint-Germain védőjét, José-Karl Pierre-Fanfant az RCD Mallorca vinné. A Real Sociedad szerb csatárát, Darko Kovacsevicet a Besiktas szeretné megszerezni.