Vágólapra másolva!
Alig néhány órával azután, hogy hivatalosan bejelentették a Chelsea FC 85 millió eurós ajánlatát Andrij Sevcsenko megvásárlására, itt az újabb fejlemény. A milánóiak nemleges válaszára felröppent, hogy az angolok mégsem kölcsönzik ki még egy esztendőre Hernán Crespót az AC Milannak, hiszen a Chelsea-nek mindenképpen szüksége van még egy csatárra.

Saját elmondása szerint már csak néhány óra választja el attól Robinhót, hogy a Real Madrid játékosa legyen. Úgy tűnik, a spanyolok 18 millió eurós ajánlata a Santos FC vezetőinek minden korábbi álláspontját egy csapásra megváltoztatta.

Az eddig remekül erősítő (Edú, Kluivert, Regueiro, David Villa) Valencia CF újabb nemzetközileg jegyzett játékosra vetette ki hálóját, a Turia-partiak legújabb kiszemeltje a Bayern München francia jobbhátvédje, Willy Sagnol.

Az FC Internazionale argentin csapatkapitánya, Javier Zanetti 2010-ig meghosszabbította szerződését. Az FC Messina szerb szélsője, Ivica Iliev az AS Romába tart.

Az FC Nantes új szerzeménye a másodosztályú Stade Brest kapusa, Tony Heurtebis, de a Kanárik szívesen szerződtetnék az Espérance Tunistól - a Konföderációs-kupán az argentinok ellen csúnyán tizenegyest hibázott - tunéziai Imed Madebit.

A Getafe CF edzői posztjára a napokban kinevezett Bernd Schuster máris három nevet tartalmazó listát tolt a klub elnöke elé. A német mester kiszemeltjei a Levanténál már a keze alatt dolgozott Sergio García, valamint az FC Barcelona további két (a csatár csak kölcsönben futballozott az újoncnál) fiatal játékosa, az argentin Lionel Messi (akit Diego Maradona a napokban egy nyilatkozatában csak zseninek titulált) és a védő Damiá Abellá.