Vágólapra másolva!
A Paris Saint-Germain leigazolta az AJ Auxerre elefántcsontparti csatárát, Bonanenture Kalout. A Sunderland AFC megegyezett az Ipswich Town középpályásával, Tommy Millerrel. Az AS Monaco svéd csatára, Pontus Farnerud visszatért az RC Strasbourghoz, ahol korábban már futballozott.

Az SC Bastia algériai védője, Antar Jahia az OGC Nice-be szerződött. Az MSV Duisburg a VfL Wolfsburg védőjét, Marino Biliskovot csábítja. A Real Madrid az Olympique Lyon brazil középhátvédjét, Crist szemelte ki.

A Schalke a Celtic FC védőjével, Dianbobo Baldéval tárgyal. Az Internazionale argentin focistája, Javier Zanetti 2010-ig meghosszabbította szerződését.

A francia bajnokság újonca, a Nancy megszerezte a kiesett SC Bastia két focistáját, Pascal Chimbondát és Juszef Hadzsit. A Liverpool FC horvát középpályását, Igor Biscant a török Besiktas is leigazolná.

Az Aston Villa francia középpályását, Mathieu Bersont az RCD Espanyol szemelte ki. A Manchester Unitedtől távozó spanyol kapus, Ricardo a CA Osasunában köthet ki.

Az FC Barcelona portugál középpályása, Deco 2010-ig meghosszabbította szerződését. Az RCD Espanyol négymillió eurót fizetett az Olympique Marseille-nek a brazil Eduardo Costáért.

AZ AC Ajaccio megszerezte a Bastia középpályását, Stéphane Zianit, illetve az SM Caen védőjét, Frédéric Danjou-t.