Vágólapra másolva!
Kevés idő maradt már július 6-ig, amikor is a Ferencváros labdarúgó-csapatának a játékoskeret megnevezésével együtt legkésőbb neveznie kell az UEFA-kupára. A zöld-fehérekre július 14-én ugyanis már selejtező vár, egyelőre azonban még nem lehet tudni, kire is számíthat László Csaba vezetőedző.

Szerdán igazgatósági ülést tartott az FTC Rt, amelyen több fontos kérdés is eldőlt. A klub hivatalos honlapján Furulyás János klubelnök elmondta, szó esett a keret várható összetételéről is

"Véglegesítettük, mely játékosokat szeretnénk megtartani, de az egyes szerződési feltételek is szóba kerültek. Eldőlt az is, hogy csak egyetlen légiós szerepel jövőre a csapatban: Aleksandar Bajevski. A továbbiakban Dragan Vukmirral sem egyeztetünk már a hosszabbításról. Légiósokat biztosan nem fogunk igazolni, a hazai labdarúgók mellett csak határon túli magyarok jöhetnek szóba. 29 név szerepel jelenleg azon a listán, akikből összeállhat a keretünk. Köztük van olyan, akinek elő szerződése van, olyan is, akik június 30-ával lejár a szerződésük, de szeretnénk őket megtartani, több saját nevelésű fiatal is a keret tagja lehet, de igazolni is szeretnénk. Hogy közülük ki lesz a jövőben a Ferencváros játékosa, az a következő hetekben válik véglegessé. Az egyértelmű, hogy csak abban az esetben tudjuk megtartani az értékeinket, ha június 30-ig kifizetjük azt, ami nekik jár, és ez meg is fog történni" - mondta Furulyás.

A hírek szerint a szakvezetésben is akadhat változás, László Csaba vezetőedző ugyanis kérte, új pályaedzővel dolgozhasson. Furulyás János nem titkolta, Keller József helyére azt a Vass Lászlót szeretné megnyerni a vezetés, aki 2001-ben Csank János segítőjeként tevékeny részese volt a bajnoki címnek.