Vágólapra másolva!
A West Ham United megszerezte a Manchester Unitedtől távozó északír kapust, Roy Carrollt. A Manchester City egymillió fontot ajánlott az Everton FC-nek Marcus Bentért. A Juventus francia középpályása, Olivier Kapo kölcsönbe az AS Monacóhoz került.

A Paris Saint-Germain középpályása, Edouard Cissé 2008-ig meghosszabbította szerződését. A Real Madrid érdeklődik a River Plate uruguayi védője, Carlos Diogo iránt. Az Atlético Madrid felvette a kapcsolatot a Bayer Leverkusen bolgár csatárával, Dimitar Berbatovval.

A Barcelona FC csatára, Sergio García, aki az előző szezont kölcsönben a Levante UD-ben töltötte, a Real Zaragozában köthet ki. A Messana szerb szélsője, Ivica Iliev az AS Romába tart. A Levante UD bolgár támadója, Vladimir Mancsev az OGC Nice-ban köthet ki.

Az Olympique Marseille megszerezte a Galatasaray francia középpályását, Franck Ribéryt. Az Udinese veterán argentin védője, Nestor Sensini egy évvel meghosszabbította szerződését.

A Tottenham Hotspur megszerezte a másodosztályú Leeds United középpályását, Aaron Lennont. Az FC Nantes új szerzeményes a másodosztályú Brest kapusa, Tony Heurtebis.