Vágólapra másolva!
A Borsod Online értesülése szerint Kuti István és felesége, Kuti Mariann eladta a Diósgyőri VTK NB I-es labdarúgócsapatát működtető gazdasági társaságot. Kuti tulajdonrészét a Sport Invest Kft. és az NSA Lizing Kft. vásárolta meg.

"Megtörtént az adásvétel, új tulajdonosa van a Diósgyőr FC Kft.-nek. A vevő átvállalta a gazdasági társaság összes tartozását, Diósgyőrben marad a kft. Ez a két dolog volt a legfontosabb, amit a tárgyalások során szem előtt tartottam. A játékosok és az edzők is hamarosan pénzükhöz jutnak. Remélem, amit mi elkezdtünk Diósgyőrben, azt folytatni tudja majd az új tulajdonos, és legalább olyan eredményes csapat lesz a DVTK, mint amilyen ebben a szezonban volt" - nyilatkozta a Borsod Online-nak Kuti István a Diósgyőri VTK NB I-es labdarúgócsapatát működtető gazdasági társaság eddigi tulajdonosa.

Kuti tulajdonrészét a Sport Invest Kft. és az NSA Lizing Kft. vásárolta meg, az új tulajdonos Bereczky Istvánt bízta meg az ügyvezetői teendők ellátásával.

Bereczky korábban a Magyar Labdarúgó Liga kommunikációs és marketingvezetője volt, mellesleg főszerkesztőként ő indította útjára tavaly augusztusban a Ligamarketing Kft. által kiadott Fociláz magazint.