Vágólapra másolva!
Az MTK-szurkolók nagy örömére Illés Béla korábbi terveivel ellentétben még egy évig segíti játékával a kék-fehéreket. Több játékos azonban távozik a Hungária körútról.

A nemrégiben befejeződött bajnokságban bronzérmet nyert együttes vélhetően az eddigi csapatkapitány, dr. Füzi Ákos hiányát érzi majd meg a legjobban. A bal oldali középpályás még a múlt héten jelentette be, hogy az osztrák Admira Wackerban folytatja pályafutását.

Kedden újabb három játékostól vált meg a klubvezetés, Kanta Szabolcs és az MTK-ban tizennégy évet lehúzó Elek Norbert mellett az utóbbi két évben viszonylag állandó játéklehetőséghez jutó Welton Silva szerződését is közös megegyezéssel bontották fel.

Az ötödik távozó az MTK legértékesebb játékosa, Juhász Roland lehet, a válogatottban is alapembernek számító - csatárként is bevethető - hátvéd iránt állítólag több külföldi klub is élénken érdeklődik.

Hogy jó hírben is részesüljenek a kék-fehérek szimpatizánsai, arról Illés Béla gondoskodott: az NB I-es csúcstartó 37 éves középpályás úgy döntött, hogy mégsem fejezi be az aktív játékot, még egy évet elvállal a Hidegkuti-stadionban.