Vágólapra másolva!
A Liverpool FC megszerezte a spanyol másodosztályú Lleida 16 éves tehetségét, Miquel Roquét. A Sunderland AFC megegyezett a Blackburn Roversszel a csatár Jonathan Stead leigazolásáról. A Paris Saint-Germain portugál támadóját, Pauletát a Manchester City is csábítja.

A Newcastle United hatmillió fontot fizetne a Hamburger SV belga középhátvédjéért, Daniel van Buytenért. Az Olympique Lyon új mestere, Gerard Houllier a Liverpool FC cseh csatárát, Milan Barost szeretné leigazolni.

A francia L'Equipe szerint az AC Milan francia középpályása, Vikash Dhorasoo a Paris Saint-Germainbe tart. Az FC Barcelona állítólag megkörnyékezte a Villarreal CF uruguayi csatárát, Diego Forlánt.

Az 1. FC Köln leigazolta a Feyenoord csatárát, Anthony Lurlingot, aki az előző szezont kölcsönben a NAC Bredában töltötte. A VfL Wolfsburg bolgár balszélsője, Martin Petrov megegyezett az Atlético Madriddal.

A Real Betis megszerezte a Racing Santander uruguayi középpályását, Mario Regueirót. A Toulouse FC megszerezte a Sochaux tunéziai csatárát, Santost. A portugál Sporting Lisboa középhátvédje, Beto a Villarreal CF-be tart.