Vágólapra másolva!
A Bayern München érdeklődik a Celtic FC védője, Dianbobo Baldé iránt. A Manchester City holland középpályása, Paul Bosvelt a szezon végén hazatér az SC Heerenveenbe.

Az Ajax Amsterdam szélsőjét, Daniel de Riddert a Tottenham Hotspur csábítja. A holland FC Twente svéd védőjét, Danijel Majstorovicot a Newcastle United szemelte ki.

Az Everton a Fulham FC szenegáli középpályását, Pape Bouba Diopot figyeli. Az AS Monaco a Boavista balhátvédjével, Nelsonnal szeretné pótolni a minden bizonnyal külföldre távozó Patrice Evrát.

Az AC Ajaccio középpályását, Yohan Demontot az RC Lens környékezte meg. Az Arminia Bielefeld megszerezte a másodosztályú Greuther Fürth védőjét, Heiko Westermannt. A Schalke 04 csatárát, Mike Hankét az Eintracht Frankfurt csábítja.

A Sochaux FC tunéziai csatára, Santos a nyáron minden bizonnyal távozik a klubtól. Az Olympique Lyon középpályását, Mahamadou Diarrát az Atlético Madrid szeretné megszerezni.

A Valencia a Feyenoord csatárát, Salomon Kalout szemelte ki. A Sveilla FC fiatal jobbszélsője, Jesús Navas 2010-ig meghosszabbította szerződését.