Vágólapra másolva!
A Bayer Leverkusen az SC Freiburg bosnyák középpályását, Zlatan Bajramovicot szemelte ki. A Hertha BSC középcsatárt keres, a jelöltek a Borussia Dortmund támadója, Jan Koller, illetve a Stade Rennes svájci focistája, Alexander Frei.

A VfL Wolfsburg az SC Freiburg védőjét, Sascha Riethert szeretné leigazolni. A Hannover '96 szerb középpályása, Nebojsa Krupnikovic valószínűleg az Arminia Bielefeldben folytatja pályafutását.

Az Arminia Bielefeld focistája, Markus Schuler 2007-ig meghosszabbította szerződését. Az RC Deportivo védője, César a Sevilla FC-be tart. Az AS Saint-Etienne az AJ Auxerre két védőjét, Jean-Sébastien Jauret-t és Johan Radet-t szeretné leigazolni.

A Charlton Athletic a nyáron minden bizonnyal megválik csatárát, Francis Jefferstől. A Grazer AK osztrák védőjét, René Aufhausert az Everton FC figyeli. Az RC Deportivo középpályását, Víctort a Birmingham City és a Middlesbrough is kiszemelte.

A Southampton FC veterán focistája, Jason Dodd a másodosztályú Plymouth Argyleba szerződött. A VfL Bochum középpályása, Darius Wosz egy évvel meghosszabbította szerződését.