Vágólapra másolva!
David Beckham azzal fenyegetőzik, hogy elhagyja a Real Madrid labdarúgócsapatát a tolakodó fotósok miatt. Eközben az Arsenal csatára, José Antonio Reyes maga kérte klubjának elöljáróit, hogy minél hamarabb adják el őt a királyi gárdának.

"Korábban mindig azt mondtam, hogy imádom a Real Madridot, de az elmúlt két hét történései elgondolkoztattak. Minden pillanatban paparazzók zaklatnak, de a legrosszabb az egészben, hogy ennek a gyermekeim is ki vannak téve" - mondta az angolok csapatkapitánya, aki korábbi nyilatkozataiban már hangoztatta, hogy ha valaha is elhagyná a királyi gárdát, akkor csakis egykori klubjába, azaz a Manchester Unitedbe térne vissza.

Hozzátette: legnagyobb fia, Brooklyn, a napokban teljesen feldúltan jött haza az iskolából, mert az egész úton fotósok zaklatták. "Pedig ő még csak hatéves" - kesergett Beckham, elárulva, hogy második fiát, Romeót is lefényképezték már az óvodában. "Még sehol nem tapasztaltam ilyet, mint Madridban. Van egy pont, amikor tenni kell ellene, mégpedig ha a gyerekeimről van szó" - jelentette ki a sztár.

Mindeközben némileg hasonló problémákkal küzd José Antonio Reyes, az Arsenal spanyol támadója, aki egyszerűen képtelen megszokni az angol életstílust, és arra kérte a klub vezetőit, hogy adják el a madridiaknak. "Nem a csapat vagy az emberek miatt szeretnék távozni. Nem bírom megszokni az itteni klímát. Már beszéltem az elnök úrral és az edzőmmel. Remélem, minél hamarabb megegyeznek a felek" - mondta a 22 éves játékos, akiért 2004 januárjában 32 millió dollárt fizettek az ágyúsok.