Vágólapra másolva!
A Middlesbrough FC holland szélsője, Boudewijn Zenden kijelentette: amennyiben a klub nem kvalifikálja magát az európai porondra, akkor a szezon végeztével távozik a Borótól.

A Newcastle United négymillió fontot ajánlott a Fulham FC-nek a portugál Luis Boa Mortéért. Az AS Monaco a Stade Rennes középpályását, Olivier Sorlint, illetve a Sochaux focistáját, Wilson Orumát szemelte ki.

A Borussia Mönchengladbach középpályását, Thomas Broichot az 1860 München vinné. Az SC Freiburg kapusa, Richard Golz a nyáron visszatérhet egykori klubjához, a Hamburger SV-hoz.

Az Athletic Bilbao támadóját, Santiago Ezquerrót a Valencia és a Barcelona is kiszemelte. Az Internazionale felvette a kapcsolatot a másodosztályú Genoával az argentin csatár, Diego Milito leigazolása érdekében.

A Newcastle United középpályását, Jermaine Jenast a Manchester United és az Arsenal is figyeli. Az FC Porto válogatott középpályát, Maniche-t az Olympique Lyon szerezné meg.

Az Arminia Bielefeld a másodosztályú Greuther Fürth focistáját, Heiko Westermannt szemelte ki. A Bayern München iráni csatárát, Vahid Haszemjant a Hannover '96 nézte ki magának.

A Hertha BSC érdeklődik a Fenerbahce csatára, Serhat Akin iránt.