Vágólapra másolva!
A Kaiserslautern kameruni védője, Bill Tchato a Celticnél szerepel próbajátékon. A Liverpool francia támadója, Anthony le Tallec visszatért a Vörösökhöz az AS Saint-Etienne-től, ahol kölcsönben szerepelt. Az Olympique Marseille mellőzött csatárát, Fabrice Fiorese-t ezúttal az RC Strasbourggal hozták kapcsolatba.

A VfB Stuttgart kapusa, Timo Hildebrand iránt a Sevilla FC érdeklődik. A Crystal Palace a hírek szerint megegyezett a másodosztályú West Ham United csatárával, Bobby Zamorával. A Newcastle United védője, Andy O'Brien meghosszabbította szerződését a Szarkáknál.

A Hertha BSC szerződést kötött a klub nélkül álló török csatárral, Ilhan Mansizzal. A Weder Bremen az Aston Villa német középpályása, Thomas Hitzlsperger iránt érdeklődik. A dán fenegyerek, Stig Töfting a svéd élvonalba feljutott Hackenhez igazolt.

Az AC Milan brazil középpályása, Serginho 2007-ig meghosszabbította szerződését. Az RCD Mallorca felbontotta sérült középpályása, Marcos Vales szerződését. A Lokomotiv Moszkva csatára, Ruszlan Pimenov az FC Metzbe igazolt.

A Tottenham Hotspur szerződtette a cseh Slavia Praha kapusát, Radek Cernyt. A Bayer Leverkusen török csatára, Kenan Sahin az Energie Cottbusba igazolt.

A VfL Bochum izlandi középpályása, Thordur Gudjonsson a Stoke Citybe szerződött. A Newcastle United megegyezett a Birmingham Cityvel Craig Bellamy vételáráról, ami hatmillió euró lehet. A spanyol másodosztályban szereplő Alavéshez igazolt 2007-ig Mario Jardel, a korábbi válogatott brazil futballsztár.