Vágólapra másolva!
A Birmingham City kölcsönvette a Liverpool szenegáli középpályását, Salif Diaót, míg a Fiorentina a 'Pool cseh csatárát, Milan Barost szeretné leigazolni.

Az OGC Nice osztrák csatára, Roland Linz közös megegyezéssel szerződést bontott a klubbal, és visszatért az FK Austria Wienbe. Az FC Metz kolumbiai támadója, Tressor Moreno is felbontotta kontraktusát.

A Feyenoord kölcsönadta lengyel csatárát, Ebi Smolareket a Borussia Dortmundnak, cserébe a rotterdamiak leigazolták a svéd Hammarby válogatott támadóját, Alexander Östlundot.

A Blackburn Rovers skót középpályása, Barry Ferguson átigazolási kérelmet nyújtott be az egyesületnél. Az AS Monaco a skót Dundee FC védőjét, Lee Wilkie-t figyeli.

Az Olympique Marseille a szezon végéig megszerezte a Kashima Antlers védekező középpályását, Nakata Kodzsit. A francia klub mellőzött támadója, Fabrice Fiorese több angol klubbal is tárgyal.

A Manchester City érdeklődik a Hamburg bal oldali középpályása, Christian Rahn iránt. Az angol csapat várhatóan szerződéshosszabbítást ajánl kínai védőjének, Sun Jihainak.

A Siena a szezon végéig kölcsönvette a másodosztályú Genoa középpályását, Francesco Cozzát. Az AC Milan veterán védője, Alessandro Costacurta egy évvel meghosszabbította szerződését.

A Juventus védője, Nicola Legrottaglie kölcsönbe a Bolognába került.