Vágólapra másolva!
Szűkítette keretét Gálhidi György, a Diósgyőr élvonalbeli labdarúgócsapatának vezetőedzője, aki meglepetésre nem tart igényt Kövesfalvi Istvánra sem. A hálóőr ősszel még élvezte a bizalmat, sőt, az Észak-Magyarország osztályzatai szerint ő volt a csapat legjobbja.

Amennyiben a Magyar Labdarúgó Liga is áldását adja rá, szerződtetheti kiszemelt játékosait a Diósgyőr együttese. A klub az együttest működtető Siófok FC Kft. két korábbi játékosával, Csordás Csabával és Györök Tamással nem jutott még dűlőre, s nem rendezte a korábbi tréner, Kiprich Józseffel kapcsolatos bérét sem.

Amennyiben az akadályok elhárulnak, Miskolcon folytathatja pályafutását Ciprian Dianu, a bal oldali védő jó benyomást tett a szakmai stábra, csakúgy, mint Uray András kapus, aki legutóbb Dabason védett.

Védőposzton vagy Vámosi Csaba (Honvéd), vagy Gáspár József érkezik, a felvidéki játékos a pozsonyi Slovanból jöhet, de korábban futballozott a pozsonyi Interben és Japánban is. A vezetők próbajátékra várják a Ferencváros 21 éves középpályását, Nógrádi Árpádot.

Gálhidi György megnevezte szabadlistáját is, amelyen Hompoth Balázs, Hornyák Vendel, Papp Gergely és Varga Balázs mellett meglepetésre szerepel az a Kövesfalvi István is, aki ősszel az Észak-Magyarország osztályzatai szerint a csapat legjobbja volt.

A szomszédvár, Nyíregyháza felkészülési menetrendje is változott, a klubvezetés - egyeztetve Détári Lajos edzővel - úgy döntött, a gárda nem utazik spanyol edzőtáborba. Az eredeti tervek szerint a csapat februárban Alicante mellett gyakorolt volna, ám az enyhe tél miatt a szakmai vezetés úgy határozott, felesleges pénzkidobás lenne az utazás.