Vágólapra másolva!
A Messina csatára, Arturo di Napoli 2008-ig meghosszabbította szerződését. A West Bromwich Albion átadólistára tette két játékosát, a macedón Artem Szakirit és a svájci Bernt Haast.

Az Olympique Marseille leigazolta a nigériai utánpótlás-válogatott balhátvédjét, Taye Taiwót a Lobi Startól. A Chelsea kameruni középpályása, Geremi szívesen visszatérne a Middlesbrough-ba, ahol korábban már futballozott.

Az SC Freiburg leigazolta az osztrák FC Wacker Tirol csatárát, Samuel Koejoe-t. Az Aston Villa megegyezett a Juventus védőjével, Nicola Legrottaglie-vel.

A Crystal Palace fiatal csatára, Wayne Routledge visszautasította a klub szerződéshosszabbítási ajánlatát. A Birmingham City meghosszabbította középpályása, Darren Anderton szerződését 2006-ig.

Az RC Lens középpályása, Guillaume Plessis próbajátékon szerepel az Evertonnál. Wesley Sonck három és fél évre aláírt a Borussia Mönchengladbachhoz, amely 4 millió eurót fizetett a belga csatért az Ajaxnak.

Az Udinese leigazolta a brazil Botafogo védőjét, Gustavo Lorenzetti de Aroujót. Az udineiek csatára, Vincenzo Iaquinta iránt egyébként a Barcelona érdeklődik.