Vágólapra másolva!
Az AC Parma csatára, Massimo Maccarone kölcsönbe a Sienába igazolt. A Newcastle United a Fulham portugál szélsőjét, Luis Boa Mortét szemelte ki. A Werder Bremen a dán FC Midtjílland egyiptomi csatárát, Mohammed Zidant figyeli.

A Bayern München ghánai védője, Samuel Kuffour Olaszországba tart. A Kaiserslautern leigazolta az SK Rapid Wien osztrák kapusát, Jürgen Machót. Az FSV Mainz kapusa, Dimo Wache 2007-ig meghosszabbította szerződését.

A brazil Santos csatárának, Deividnek az ügynöke az Atlético Madriddal tárgyal. A West Bromwich Albion a Manchester United kameruni középpályását, Eric Djemba-Djembát szeretné megszerezni. Jamie Redknapp elhagyta a Tottenhamet, és a Southamptonhoz igazolt.

Az olasz lapok szerint az AC Milan közel áll ahhoz, hogy megszerezze az Udinese cseh középpályását, Marek Jankulovskit. Az Atalanta leigazolta a másodosztályú Ternana középpályását, Giulio Migliaccót. A Rangers FC ausztrál védője, Craig Moore a Borussia Mönchengladbachba szerződött.

Az FC Porto a hírek szerint érdeklődik a Borussia Dortmund cseh játékmestere, Tomás Rosicky iránt. Az AS Monaco támadóját, Shabani Nondát a Werder Bremen is kiszemelte. A Reggina a brazil Juliano Rodrigóval erősítene, aki korábban az Evertonnál is megfordult.