Vágólapra másolva!
Ledley King, az angol Tottenham Hotspur válogatott labdarúgója cáfolja a szigetországi sajtóban megjelent távozásáról szóló cikkeket. Lapértesülés szerint a Dinamo Moszkvában folytatja pályafutását Sebastian Abreu uruguayi válogatott labdarúgó.

A remek formában játszó védőről több lap is olyan cikket írt a napokban, miszerint közölte a londoni klub vezetőivel, hogy elhagyja az együttest, amennyiben rövid időn belül nem erősítik meg a keretet.

"Megdöbbentettek ezek az írások, mert egyszerűen nem igazak. A Hotspur az én első szerelmem és mindig is az marad. Nyáron írtam alá új szerződésemet, egyáltalán nem foglalkozom más lehetőséggel" - cáfolt ingerülten a listavezető Chelsea-vel, az címvédő Arsenallal és az olasz Juventusszal is hírbe hozott King.

A Tottenham remekül kezdte a szezont, ám egy gyengébb sorozatot követően novemberben egészen a 15. helyig csúszott vissza a tabellán, az utóbbi hetekben azonban ismét "jobbik arcát" mutatta, így jelenleg a nyolcadik a 20 csapatos Premier League-ben.