Vágólapra másolva!
Nagyszabású teremlabdarúgó-tornát rendez december 27-én, hétfőn 13 órától a DVSC-MegaForce. A Főnix-csarnokban pályára lépő nyolc együttes névsora magas színvonalú szórakozást ígér.

A jelenlegi NB I-es játékosokat felvonultató A csoportban a házigazdák mellett a hat csapatra épülő Nyugat válogatottja, a nyolc nyíregyházi, hat diósgyőri és két békéscsabai játékossal felálló, Détári Lajos által felkészített Kelet válogatottja, valamint a Mészöly Géza vezette Budapest válogatottja küzd meg egymással.

A B csoportban az egykori klasszisok adnak majd ízelítőt képességeikből. A magyar öregfiúk csapatát Détári, Nyilasi Tibor, Esterházy Márton, Kiprich József, Urbán Flórián és Mészöly Géza neve fémjelzi. A kvartett másik három résztvevője a DVSC-öregfiúk, a Nyíregyháza-öregfiúk és a debreceni önkormányzat együttese lesz.

A hagyományteremtő szándékkal sorra kerülő futballgála célja a debreceni labdarúgó utánpótlás támogatása. Az eseményen összesen tizenkét mérkőzést láthatnak az érdeklődők, akik egységesen 1200 forintért válthatják meg belépőiket a Főnix-csarnokban, a Debrecen Plazában található Loki ajándékboltban és a Royal Casinóban.