Vágólapra másolva!
Tartson velünk és tájékozódjon a nemzetközi labdarúgóélet történéseiről immáron képekben is! Tudósítások a világ minden pontjáról, összefoglalók, interjúk, érdekességek.

Az [origo] labdarúgás iránt érdeklődő olvasói már megszokhatták, hogy írásban minden létező eszközt felhasználva igyekszünk kielégíteni focival kapcsolatos információéhségüket, sőt, több alkalommal válogatott mérkőzések (többek között a magyar-brazil) és magyar érdekeltségű kupamérkőzések összefoglalóit is megtekinthették.

Mostantól egy valódi labdarúgó-magazint is élvezhetnek olvasóink, amelyben nagy érdeklődésre számot tartó eseményekre tekintünk vissza, kisebb publicitáshoz jutó történéseket állítunk reflektorfénybe, valamint színes érdekességeket mutatunk be a világ futballjából. Láthatnak bajnoki összefoglalókat és vb-selejtezőket, kapusbravúrokat és potyagólokat, elismeréseket és nagy visszatéréseket.

Élvezze Ön is a 25 percnyi mozgóképben elmesélt focivilág-esszenciát, járja végig velünk a világ focitérképét, Brazíliától Kínáig, Hollandiától az Egyesült Államokig, a sok szebbnél szebb történésben gyönyörködve.