Vágólapra másolva!
Két és fél hónapos huzavona után Horváth Péter végre megnyugodhatott. Az MLL igazolási és átigazolási bizottsága után ugyanis az MLSZ fellebbviteli bizottsága is a csatárnak adott igazat korábbi csapatával, a Kispesttel szemben, ami után Horváth hivatalosan is edzésbe állhatott Angyalföldön. Mindez azt is jelenti, hogy az egykor válogatott csatár Horváth Ferenc megszerzése is lekerült a napirendről a Fáy utcában.

"Végre játszhatok" - mondta boldogan Horváth Péter. "A kispesti szurkolókkal és a társakkal soha, semmilyen gondom nem volt, a vezetők részéről viszont nem éreztem, hogy olyan fontos lennék, talán ezért is csúsztak gyakran a kifizetések, ám mégsem terveztem a távozásomat a Honvédtól. Sajnos a kispesti vezetőkön múlott, hogy nem zárult le korábban az ügyem, ezért nem léphettem pályára már hetek óta, ami igencsak bosszantott."

"Most már viszont minden erőmmel azon leszek, hogy góljaimmal minél többet segítsek a Vasasnak. Ez a csapat ugyanis lényegesen többet tud, mint amit a tabellán elfoglalt helye mutat, és ezt már szombaton, Debrecenben is be akarjuk bizonyítani. Amennyiben Egervári Sándor vezetőedző számít rám, szeretnék góllal hozzájárulni a pont, de még inkább a pontok megszerzéséhez" - tette hozzá a csatár.

Horváth Péter érkezésével Egervári Sándor vezetőedző Ferenczi, Bardi és Da Silva mellett immáron négy csatárral is számolhat, míg az exkispesti játékos leigazolásával eldőlt, hogy nem veszik fel a kapcsolatot az egykori válogatott támadóval, Horváth Ferenccel. Aki azért nem panaszkodhat a kérők hiányára, mivel külföldi megkeresések mellett a Diósgyőr és a Videoton is azonnal szerződtetné.

Bánki József