Vágólapra másolva!
Az ármány és a szerelem jegyében csap össze jövő szerdán Berlinben a legutóbbi labdarúgó-világbajnokság két döntőse, a győztes Brazília és az ezüstérmes Németország.

A dél-amerikai sajtót hetek óta élénken foglalkoztatja a Bayern München, illetve az AC Milan légiósainak kizárása: Carlos Alberto Parreira szövetségi kapitány augusztus közepén száműzte egyfelől Lúciót és Zé Robertót, másfelől Kakát, Cafút és Didát, mivel klubelfoglaltságokra hivatkozva nem tették magukat szabaddá egy haiti barátságos mérkőzésre. "Nagyobb nyomást gyakorolhattak volna egyesületeikre, hogy elengedjék őket" - dohogtak a labdarúgó-szövetség vezetői.

Roberto Carlos, a Real Madrid sztárja azonban mindenkit megnyugtatott, mondván: van elég jó játékos, senki sem fog hiányozni, főleg ha a csatársorban ismét helyet kap az új Peléként emlegetett Adriano.

A brazil közvéleményt azonban a futballviszály helyett továbbra is Ronaldo új kedvese foglalkoztatja legélénkebben. Az MTV zenei csatornánál műsorvezető Daniela Cicarelli hatására a túlsúlya miatt gyakran szapult csatárfenomén már-már karcsú lett.

"Az egész ország nevében hálás vagyok Danielának, mivel éjszakai lokálok helyett inkább kocogni viszi őt" - mondta a szakvezető. A topmodellként is dolgozó szépség és az első feleségét tavasszal elhagyó világbajnok klasszis az év végén szeretne összeházasodni.