Vágólapra másolva!
Az Udinese megszerezte az Empoli három focistáját, Antonio Di Natalét, Manuel Bellerit és Emilson Cribarit, akikért cserébe Syabonga Nomvethét és Sergio Almiront adta. A Porto litván támadója, Edgaras Jankauskas a francia OGC Nice-be szerződött.

A Juventus leigazolta az Ajax svéd csatárát, Zlatan Ibrahimovicot, illetve az Internazionale védőjét, Fabio Cannavarót, Fabrizio Miccoli viszont a Fiorentinához került. A Valencia középpályása, Miguel Angel Angulo végül mégis nemet mondott az Arsenalnak, és meghosszabbította szerződését a spanyol bajnokcsapatnál.

A West Bromwich Albion megszerezte a japán középpályás, Inamoto Junicsit, és a román jobbhátvédet, Cosmin Contrát. Az FC Porto szerződtette az FC Sao Paulo brazil válogatott csatárát, Luis Fabianót.

A Southampton új szerzeménye a Bröndby svéd védője, Andreas Jakobsson. A Bolton Wanderers három hónapra kölcsönvette a Derby County kapusát, Andy Oakes-ot.

Az RCD Espanyol legújabb szerzeménye a Deportivo középpályása, José Emilio Amavisca. A Racing Santander szerződtette az Udinese védőjét, Alessandro Pierinit. Az AS Roma leigazolta az Olympique Marseille egyiptomi csatárát, Midót.

A Lazio nem aprózta el a dolgot: összesen kilenc focistát igazolt a transzferidőszak utolsó napján. A névsor: Sebastiano Siviglia (AC Parma), Anthony Seric (AC Parma), Tommaso Rocchi (Empoli), Antonio Filippini (Palermo), Emanuele Filippini (Palermo), Esteban González (Gimnasia La Plata), Leonardo Talamonti (Gimnasia La Plata), Miguel Ángel Mea (Caracas FC), Bryan Robert (Rosário Central).

A Stade Rennes megszerezte a japán Kashiwa Reysol fiatal brazil középpályását, Dudu Cearensét. A Brescia leigazolta a Modena középpályását, Omar Milanettót. A Middlesbrough egy évre kölcsönadta olasz csatárát, Massimo Maccaronét az AC Parmának. A pármaiak az Empoli ausztrál középpályását, Vincenzo Grellát is szerződtették.

Az Olympique Lyon megszerezte a csapat nélküli francia csatárt, Sylvain Wiltordot. A Crystal Palace kölcsönvette az Internazionale két labdarúgóját, Gonzalo Sorondót és Nicola Ventolát. A Blackburn Rovers szerződtette a Perugia angol csatárát, Jay Bothroydot. Az RCD Mallorca leigazolta a Real Sociedad holland kapusát, Sander Westerveldet.