Vágólapra másolva!
 

A Portsmouth közel áll ahhoz, hogy megszerezze a Modena csatárát, Diomansy Kamarát. A Coventry angol utánpótlás-válogatott védőjét, Calum Davenportot több Premier League-es gárda is kiszemelte.

Az RCD Mallorca bejelentkezett a Villarreal védőjéért, Sergio Ballesterosért. A Numancia szerződtette az argentin Talleres Córdoba csatárát, Aldo Osoriót.

A Montpellier kameruni középpályása, Valéry Mezague próbajátékon szerepel a Portsmouthnál. Az Arsenal megfigyelői az FC Sevilla középpályását, Jesús Navast tartják szemmel.

Az AS Roma bejelentkezett az Ajax svéd csatáráért, Zlatan Ibrahimovicért. Az AS Monaco legújabb kiszemeltje a Tottenham csatára, Frédéric Kanouté.

Az Everton megegyezett a Liverpoollal a francia Djimi Traoré leigazolásáról. A Fulham argentin csatára, Facundo Sava a spanyol Celta Vigóhoz szerződött.

A Hansa Rostock leigazolta az Aston Villa svéd csatárát, Marcus Allbäcket. A Blackburn Rovers szerződtette a norvég Tromsö IL válogatott szélsőjét, Morten Gamt Pedersent.

A Mallorca új szerzeménye a Valencia középpályása, Jorge López. Az Atalanta megszerezte a Palermo horvát támadóját, Igor Budant. Az Ajaccio leigazolta a Montpellier szerb védőjét, Nenad Dzodicsot.