Vágólapra másolva!
Az Arany Ászok Liga 4. fordulójában a ZTE hazai pályán legyőzte a Győrt, a Pápa simán verte a Kaposvárt az újoncok csatáján, a Debrecen a második félidőben döntötte el a Videoton elleni meccset, a pécsi Horváth Gyula góljai miatt továbbra is pont nélkül áll a Diósgyőr, Sopronban pedig nem bírt egymással a Matáv és a Vasas.

Arany Ászok Liga, 4. forduló
ZTE FC - Győri ETO FC 2-0 (1-0)
Zalaegerszeg, 5000 néző
vezette: Juhos
ZTE: Varga - Kocsárdi, Sebők V., Csóka, Szamosi - Nagy L., Kaj, Józsi (Gyánó 48.), Koplárovics (Balog 64.) - Sebők J., Waltner (Babati 87.)
Győr: Stevanovic - Regedei, Stark, Vincze G., Tóth P. (Varga Z. 77.) - Pomper, Vincze O., Horváth R. - Peric, Binder (Sándor a szünetben), Priskin (Makra 77.)
gól: Sebők V. (7.), Waltner (46.)
sárga lap: Kaj (82.), illetve Vincze G. (70.), Stark (80.)

7. perc: Sebők J. a bal oldalról ívelt be szabadrúgást, labdája a győri védőkről Sebők V. elé pattant, aki 9 m-ről a jobb alsó sarokba gurított (1-0).

46. perc: Sebők J. ugratta ki Waltnert, aki a kifutó kapus felett 10 m-ről a jobb felső sarokba bombázott (2-0).

Lendületesen kezdett a ZTE, aminek hamar lett eredménye. A hazaiak gyorsan megszerezték a vezetést, sőt az első 20 percben kifejezetten jól játszottak. A folytatásban alaposan visszavettek a tempóból a csapatok, a kapuk csak ritkán kerültek veszélybe, a két 16-os közötti eseménytelen mezőnyjátékkal teltek a percek.

Fordulás után gyorsan növelte előnyét a ZTE és a hátralévő időben is irányította a játékot, így teljesen megérdemelten nyerte meg a mérkőzést a kapura kevés veszélyt jelentő győriek ellen.