Vágólapra másolva!
Az Újpest FC az idegenbeli visszavágón - Bükszegi és Feczesin hajrágóljával - 2-0-ra nyert a svájci Servette ellen az UEFA-kupa selejtezőjének második fordulójában, így kettős győzelemmel, 5-1-es összesítéssel feljutott a sorozat főtáblájára. A Budapest Honvéd az idegenbeli 1-0-s vereség után hazai pályán ledolgozta hátrányát, a hosszabbítás utáni tizenegyespárbajt azonban a lengyel együttes nyerte meg.

UEFA-kupa-selejtező, második forduló, visszavágó:
Budapest Honvéd - Amica Wronki (lengyel) 1-0 (0-0, 1-0, 1-0) - 11-esekkel 4-5
Üllői út, 2000 néző
vezette: Tony Asumaa (finn)
Honvéd: Oraze - Vámosi (Dobos 68.), Budovinszky, Mészáros - Horky, Bábik (Drobnjak a szünetben), Vadócz, Vén, Takács - Herczeg, Csobánki (Dancs 62.).
Wronki: Mielcarz - Dudka, Kucharski, Skrzypek, Stasiak - Dembinski, Kryszalowicz, Bartczak, Jacek (Burkhardt 50.) - Kikut (Grzybowski 108.), Kowalczik (Sobocinski 70.)
gól: Takács (47.)
sárga lap: Horky (71.), illetve Stasiak (14.), Kikut (94.), Sobocinski (117.)

9. perc: Vén 22 méteres, bal alsó sarokra tartó szabadrúgását Mielcarz bravúrral hárította.

36. perc: Bábik távoli bombája centikkel a keresztléc fölött szállt el.

47. perc: Drobnjak lövését nem tudta megfogni a lengyel kapus, a kipattanó labdát pedig Takács közelről a bal alsó sarokba passzolta (1-0).

87. perc: Kikut cselezte be magát a 16-oson belülre, 12 m-es lövése a bal kapufán csattant, majd a kipattanót Kowalczik mellé gurította.

90. perc: Vén 16 méteres, a kapu jobb oldalába tartó lövését Mielcarcz biztosan védte.

106. perc: Bartczak 21 m-es bombáját Oraze bravúrral tolta ki a keresztléc alól.

Tizenegyesek:
Értékesítette (Honvéd): Vén, Herczeg, Vadócz, Takács; Kihagyta: Drobnjak.
Értékesítette (Amica Wronki): Kryszalowicz, Dembinski, Grzybowski, Burkhardt, Dudka.

Az első öt perc a tapogatózás jegyében telt el, aztán a hazaiak játéka bátrabbá vált, de a pontatlan passzok miatt igazán komoly helyzetet nem sikerült kidolgozniuk. Egyik csapat sem tudott a másik fölé kerekedni, de érezhető volt, hogy a lengyeleknek megfelel a gól nélküli döntetlen, így semmilyen veszélyt nem jelentettek Oraze kapujára. A kispestiek csak távoli lövésekkel próbálkoztak, ám azok elkerülték a kaput, vagy a vendégek hálóőre hárított. A félidő hajrájában ismét a Honvéd akarata érvényesült, a mezőnyfölényt azonban nem sikerült gólra váltani.

Álomszerűen kezdődött a második félidő: Takács találatával a magyar csapat ledolgozta idegenben összeszedett egygólos hátrányát. Ezt követően a vendégek ritmust váltottak, de a hazaiak állták a rohamokat, majd ismét kiegyenlítetté vált a játék. A hajrára fáradni látszott a kispesti gárda, s egyszer csak a kapufa mentette meg őket a kiesést jelentő góltól. A rendes játékidő ráadásában azonban feltámadtak, de a mindent eldöntő találatot nem sikerült megszerezniük, így következhetett a hosszabbítás.

A ráadás 30 percében egyik csapat sem mert kockáztatni, így nem alakultak ki lehetőségek, s a büntetőpárbaj az Amica Wronkinak kedvezett, amely ezzel a sorozat főtábláján folytathatja szereplését.