Vágólapra másolva!
A Crystal Palace az Internazionale két dél-amerikai focistáját, az argentin Kily Gonzálezt és az uruguayi Gonzalo Sorondót szemelte ki. Az Everton bejelentkezett a Liverpool két védőjéért, Djimi Traoréért és Steve Finnanért.

A Manchester City a Real Sociedadtól elküldött holland kapust, Sander Westerveldet szeretné leigazolni. A Nice védője, Noé Pamarot 2,5 millió euróért a Tottenhambe szerződött. A Racing Santander a Valladolid bolíviai középhátvédjét, Juan Manuel Penát szemelte ki.

Az AC Parma a Middlesbrough olasz csatárát, Massimo Maccaronét szeretné leigazolni. A Juventus figyelme ismét az Internazionale középhátvédje, Fabio Cannavaro felé fordult. A Fiorentina kölcsönvenné az Inter uruguayi támadóját, Álvaro Recobát.

Az FC Nantes a cseh utánpótlás-válogatott csapatkapitányát, Jan Polákot üldözi. A VfB Stuttgart kameruni középpályása, Serge Branco a Leeds Unitedbe szerződött. A Borussia Mönchengladbach megszerezte a cseh válogatott csatárt, Marek Heinzet a Baník Ostravától. A Palermo leigazolta a Piacenza kapusát, Matteo Guardalbent.