Vágólapra másolva!
A Lazio veterán portugál védője, Fernando Couto egy évvel meghosszabbította szerződését. Az Olympique Marseille egy évre kölcsönadta svájci középpályását, Fabio Celestinit a spanyol Levanténak.

A Real Madrid legújabb kiszemeltje a védelem megerősítésére a Newcastle hátvédje, Jonathan Woodgate, aki már meg is érkezett a spanyol városba. A Tottenham a West Ham Uniteddel tárgyal Michael Carrick leigazolásáról.

A Newcastle United középpályását, Kieron Dyert a Birmingham Cityvel hozták kapcsolatba. Az Everton a Crvena Zvezda szerb védőjét, Milan Dudicot figyeli.

Az Olympique Lyon fiatal, 17 esztendős játékosa, Hatem ben Arfa aláírta első profi szerződését a klubnál, a kontraktus 2007-ig szól. A Juventus állítólag hatmillió fontot ajánlott a Sevilla FC brazil jobbhátvédjéért, Daniel Alvesért.

Az AS Roma kölcsönvenné az Internazionale argentin csatárát, Julio Cruzt. A Bayern München ghánai védőjét, Samuel Kuffourt állítólag a Liverpool is vinné.

A Borussia Dortmund új szerződést ajánlott több mint egy éve sérült védőjének, Christoph Metzeldernek. A Valencia kölcsönadta csatárát, Salvát az Atlético Madridnak. A spanyol klub ugyanakkor Vicente szerződését 2011-ig meghosszabbította.