Vágólapra másolva!
Az angol lapok szerint a Middlesbrough brazil középpályása, Juninho Paulista a skót Celticbe tart. A Paris Saint-Germain a másodosztályú Le Mans csatárát, Fabrice Pancrate-ot szemelte ki.

A Sochaux tunéziai középpályását, Adel Csedlit a a Racing Santander szeretné leigazolni. A VfB Stuttgart belorusz középpályása, Alekszandr Hleb várhatóan 2008-ig meghosszabbítja szerződését a sváboknál.

A Wolfsburg argentin játékmesterét, Andrés D'Alessandrót a Deportivo szeretné megszerezni. A Real Madrid az Internazionale középhátvédjét, Fábio Cannavarót nézte ki magának. A Liverpool 16 millió euróért megszerezte Xabi Alonsót, a Real Sociedad középpályását.

A Manchester United állítólag 12 millió fontot ajánlott fel a Tottenhamnek a válogatott csatárért, Jermaine Defoe-ért. A világbajnok francia szélső, Bernard Diomede az Espanyolnál szerepel próbajátékon.

A Fiorentinát kapcsolatba hozták a Real Madrid argentin középpályásával, Santiago Solarival. A Manchester City a Bordeaux két focistáját, Carmel Meriemet és Maruan Csamakot is kiszemelte.