Vágólapra másolva!
A veterán olasz támadó, Giuseppe Signori a görög Irakliszba szerződött. A Blackburn Rovers közel áll ahhoz, hogy megszerezze a Rangers ausztrál védőjét, Craig Moore-t. Az Olympique Lyon szeretné hazacsábítani a Manchester City francia támadóját, Nicolas Anelkát, de a focista iránt a Barcelona is érdeklődik.

Az Istres szerződtette a szlovén NK Ljubljana korosztályos válogatott középpályását, Luka Zinkót. A Bayern München ghánai védőjét, Samuel Kuffourt a Benfica hívja.

Az Albacete a Deportivo három játékosát, Rubént, Momót és Jaimét szertné kölcsönvenni. A Liverpool állítólag minden követ megmozgat, hogy megszerezze a Chelsea ír szélsőjét, Damien Duffot.

Az AS Monaco még mindig nem tett le arról, hogy leigazolja a Barcelona argentin támadóját, Javier Saviolát.

A Lazio megszerezheti a Charlton Athletic olasz támadóját, Paolo di Caniót, aki egykoron a rómaiaknál kezdte pályafutását. A Chelsea román támadóját, Adrian Mutut a Juventus és a Fiorentina is szeretné visszacsábítani a Serie A-ba.

A Málaga bejelentkezett a Hamburger SV argentin támadójáért, Bernardo Romeóért.

A Real Sociedad argentin védője, Gabriel Schürrer a görög Olympiakoszban kötött ki. A Werder Bremen francia játékmestere, Johan Micoud 2007-ig meghosszabbította szerződését.