Vágólapra másolva!
 

A Tottenham Hotspur megszerezte az SC Heerenveen svéd válogatott balhátvédjét, Erik Edmant. A Hamburger SV cseh cédője, Tomás Ujfalusi a Fiorentinában kötött ki.

A Nice brazil középpályása, Everson a Benficába igazolt, a nizzaiak viszont megszerezték a Schalke 04 nigériai csatárát, Victor Agalit. Az SC Freiburg egy évvel meghosszabbította kapusa, Richard Golz szerződését.

Az Espanyol védője, Joan Soldevilla is újabb egy évre írt alá, a barcelonai klub négy játékost viszont elbocsátott: Tayfunra, Pierre Ndlend Woméra, Raúl Molinára és Óscar Garcíára nem tart igényt az egyesület.

A Fulham japán középpályása, Inamoto Junicsi hazatért a Gamba Osakába. A Liverpool szenegáli támadója, El Hadji Diouf minden bizonnyal kölcsönbe a Málagába kerül.

Az Internazionale az AC Parmával tárnyal Daniele Bonera megszerzéséről. A Parma szerződtette az AC Milan védőjét, Matteo Continit, aki az előző idényt kölcsönben a másodosztályú Avellinónál töltötte. A Cagliari az Empoli középpályására, Emilson Cribarira vetett szemet. Az Internazionale megszerezte a Perugia brazil játékosát, Zé Mariát.