Vágólapra másolva!
A Bayern München magabiztosan, 3-0-ra verte a Bayer Leverkusent a német Ligakupa elődöntőjében, ezzel hétfőn a Werder Bremen-VfB Stuttgart mérkőzés győztesével játszhat a kupáért.

A huszadik percig tömény unalom volt a meccsen, majd vezetést szerzett a Bayern, Santa Cruz ugratta ki Zé Robertót, aki előbb elvitte a labdát Butt mellett, majd mivel kisodródott, még egyszer kihúzta a sámlit a Leverkusen kapusa alól, és ballal a hálóba gurított. Az első félidőben még egy Makaay lövés és Franca karatézása hozta izgalomba a nézőket, a holland lövéséből nem lett gól, a brazil pedig megúszta a kiállítást, mivel Meyer bíró nem látta, amikor belerúgott Ballackba.

A második játékrészben Ballack bosszút állt, első lövését még Butt hárította, de a bajorok karmestere ment a saját lepattanójáért, és ballal a bal alsóba helyezett. Két perccel később Frings húzott el a bal oldalon, és a hosszú sarokba lőtt, végleg eldöntve a továbbjutás kérdését.

német Ligakupa-elődöntő:
Bayern München - Bayer Leverkusen 3-0 (1-0)
gól:
Zé Roberto (20.), Ballack (65.), Frings (67.)

Bayern München: Kahn - Görlitz, T. Linke, Demichelis - Salihamidzic (Trochowski, 79.), Frings, Ballack, Deisler, Zé Roberto (Jeremies, 66.) - Makaay, Santa Cruz (Hasemian, 72.)

Bayer Leverkusen: Butt - Balitsch, Callsen-Bracker, Roque Junior, Babic - Freier (Bierofka, 60.), B. Schneider, Ramelow, Krzynowek (Dum, 74.) - Berbatov, Franca (Voronyin, 46.)