Vágólapra másolva!
A Brescia leigazolta a svájci Servette 18 éves középpályását, Fabrizio Zambrellát. A Fulham szerződtette a Lens szenegáli középpályását, Pape Bouba Diopot. A Chelsea megkaparinthatja a Real Madrid elöl az FC Porto középhátvédjét, Ricardo Carvalhót.

A Bolton Wanderers közel áll ahhoz, hogy szerződtesse az izraeli Maccabi Tel-Aviv válogatott védőjét, Tal Ben-Haimot. Fernando Hierro, a spanyol válogatott és a Real Madrid korábbi védője viszont már alá is írt az angol klubhoz.

Az Atlético Madrid érdeklődik az olasz Modena támadója, Diomansy Kamara iránt. Az Arsenaltól elküldött francia támadó, Sylvain Wiltord a Juventusban köthet ki. A torinói csapat megegyezett az AS Romával a brazil középpályás, Émerson leigazolásáról.

A Real Betis a Valencia brazil támadójára, Ricardo Oliveiára hajt. A francia lapok szerint a Marseille elcsábíthatja a Lyon csatárát, Pegguy Luyindulát. Bixente Lizarazu viszont már megkötötte kétéves szerződését a marseille-i labdarúgócsapattal.

Az Espanyol megvette az AC Le Havre kameruni kapusát, Idriss Kamenit. A Valencia a Bordeaux védőjét, Manuel Caneirát szemelte ki.