Vágólapra másolva!
Az orosz válogatott középpályás, Dmitrij Alenyicsev hazatért, az FC Portóból a Szpartak Moszkvába igazolt. A Sparta Praha válogatott középpályása, Karel Poborsky egy évvel meghosszabbította szerződését.

A Werder Bremen megszerezte az Ajax finn védőjét, Petri Pasanent, aki pár hete majdnem a Lille-be szerződött. A Paris Saint-Germian védője, Didier Domi kétéves szerződést írt alá az Espanyolnál.

A Real Madrid fiatal védője, Rubén kölcsönbe az Albacetébe került. A Birmingham City ausztrál játékosa, Stan Lazaridis két évvel meghosszabbította kontraktusát.

Az Arsenal veterán védője, Martin Keown a másodosztályú Leicesterbe igazolt. A Newcastle United középpályása, Gary Speed a Bolton Wanderershez írt alá. Az Arsenal közel áll ahhoz, hogy megszerezze az Ajax tunéziai jobbhátvédjét, Hatem Trabelszit.

A Borussia Mönchengladbach a belga RC Genk csatárát, Kevin Vandenberghet figyeli. A Levante megszerezte a Recreativo de Huelva középpályását, Diego Camachót.

Az RC Lens leigazolta az EA Guingamp középpályását, Jérome Leroy-t. A Valencia újabb olasz focistát igazolt: a spanyol bajnok megszerezte a Juventus csatárát, Marco di Vaiót.