Vágólapra másolva!
Nem fogadta el a Videoton szerződésmódosító ajánlatát Csank János, így szerződést bontott vele a székesfehérvári labdarúgóklub. Információnk szerint utódja a Siófokról Pápára szerződő, majd a diósgyőri "kitérő" után kispad nélkül maradó Csertői Aurél lehet.

Mindennap produkál újabb és újabb meglepetést a magyar labdarúgás élmezőnye. A keddi országjárás eredményeként kiderült, Csertői Aurél, aki tavaly a felsőházba vezette a Balaton FC labdarúgócsapatát, nem dolgozhat tovább, hiszen Pápa helyett Diósgyőrbe teszi át székhelyét a csapat, így minden bizonnyal Détári Lajos veszi át a szakmai irányítást.

Csertői azonban nem maradhat kispad nélkül, információink szerint az éppen edzőt kereső Videoton hívja a fiatal trénert. Székesfehérvárott ugyanis a csökkenő bérek és prémiumok miatt szerződésmódosításokra került sor, és Csank János, az együttes mestere nem fogadta el a klub új ajánlatát.

Az együttes egyébként még Csank irányításával kedden 2-1-re nyert Felcsúton, a csapatban bemutatkoztak a fehérvári új igazolások, Kuttor, Kriston, Halgas, illetve a Videoton saját nevelésű játékosa, Disztl Dávid is, aki hazatért nevelőegyesületébe.