Vágólapra másolva!
Hiába hívta a spanyol Tenerife, a távoli álláspontok miatt nem szerződik a Segunda Divisiónba Böőr Zoltán, a Debrecen labdarúgócsapatának kapitánya. Szollár Krisztián pedig a hajdúsági városba nem költözik, a Schalke együttesénél szereplő középpályásra nem tart igényt a szakvezetés.

A tavalyi spanyol bajnokság másodosztályának nyolcadik helyén végző CD Tenerife szerette volna megszerezni Böőr Zoltánt, a Debrecen válogatott középpályását, ám a játékos a klub hivatalos honlapján úgy nyilatkozott, nem szerződik Spanyolországba.

"Jelen állás szerint az a helyzet, hogy nem leszek a Tenerife játékosa, ugyanis nagyon távol állnak az álláspontok egymástól, és a spanyolok nem mutatnak hajlandóságot, hogy közelebb kerüljünk a megegyezéshez, így értelmét sem látjuk annak, hogy elutazzak, mert a személyes találkozás sem hozhat megoldást. Úgy érzem viszont, hogy ha teljesen felépülök, akkor sokkal kedvezőbb ajánlatok között tudok majd válogatni" - mondta Böőr.

Nem lesz a Loki játékosa Szollár Krisztián, a Schalke 24 éves középpályása pár napos tesztelés során nem nyerte el a debreceni szakmai stáb tetszését. A csapat szerdán Ausztriába utazik, ahol a szerb bajnokság tavalyi bronzérmesével, az FK Zeleznikkkel mérkőzik meg, majd csütörtökön, Bükön a lengyel Lech Poznan lesz az ellenfél.

Szombaton a keret két részre osztva két meccset vív, az egyik csapat 15.30-kor az NB III-as Bőcs gárdájával játszik a Vágóhíd utcai pályán, a másik gárda 18 órakor a román másodosztályú Zilah együttesét fogadja az Oláh Gábor utcai stadionban.