Vágólapra másolva!
A Tottenhambe igazolt Fülöp Márton és a Crystal Palace-szal tárgyaló Torghelle Sándor után újabb MTK-s futballistáknak nyílhat lehetőségük arra, hogy az egyik legerősebb bajokságban, az angol élvonalban méressék meg magukat. A kék-fehérek U19-es csapatában szereplő Sipos Kornélt és Farkas Ádámot a Charlton Athletic hívja próbajátékra. 

A két fiatal játékos négy éve nevelkedik az MTK-ban, és - ahogy Sipos Kornél a szolnoki Új Néplapban arról beszámolt - nem tudtak róla, hogy a Charlton egyik megfigyelője is jelen van azon a bajnokin, amelyen kiérdemelték az angliai meghívót.

S hogy a fiatal magyar játékosoknak immár nem elérhetetlen egy a szigetországi szerződés, azt az utóbbi időben Bodajkon foglalkoztatott Fülöp Márton példája is igazolja. Az MTK nevelése éppen a hétvégén mutatkozott be a Tottenham Hotspur csapatában, más kérdés, hogy a Spurs 1-0-ra kikapott a svéd FC Trollhattantól. Az U21-es válogatott kapus végigvédte a mérkőzést, a gólt a hírek szerint nem lehetett a számlájára írni.

Ami pedig a Hungária körúti keretet illeti: a Győrből érkezett Németh Norbert kétéves szerződést kötött az MTK-val, Kriston Attila esetleges leigazolásával kapcsolatban azonban naponta változik az érintettek álláspontja.