Vágólapra másolva!
Emerson, a Roma középpályása depressziós lett, mert a fővárosi együttes nem engedi átigazolni a Juventushoz. Mindeközben Ariedo Braida, a Milan ügyvezető igazgatója bejelentette, hogy a római Francesco Tottiról "nem is álmodnak", viszont valószínűleg a milánói klubhoz szerződik Hernán Crespo a Chelsea-ből. Utóbbi klubtól a dán Jesper Grönkjaer a Birminghamhez igazolt, míg a londoniak 10 millió eurót kínálnak a Benficának Tiago Mendesért. A Barcelona leigazolta Silvinhót, a Celta Vigo brazil balhátvédjét, míg a PSG Overmarsot vinné. Gerd Niebaum, a Dortmund elnöke bízik abban, hogy Tomas Rosicky a Borussia labdarúgója marad.

Emerson, az AS Roma középpályása depressziós lett, s nem hajlandó látogatni csapata jövő héten kezdődő edzéseit, mert a fővárosi együttes nem engedi átigazolni a Juventus labdarúgócsapatához. A rómaiak azért nem akarják eladni a brazil klasszist a torinóiaknak, mert az Internazionale és a Real Madrid többet fizetne érte.

Emerson, aki az elmúlt bajnokságban 34-ből 33 mérkőzésen szerepelt, s egyik legnagyobb erőssége volt az együttesnek, azt mondta, hogy hétfőn bemutatja az orvosi igazolást, miszerint depressziója miatt képtelen tréningezni.

Ariedo Braida, az olasz bajnok AC Milan ügyvezető igazgatója mindeközben bejelentette, hogy valószínűleg a milánói klubhoz szerződik Hernán Crespo, a Chelsea argentin támadója. "A vezetők és az edzők is azt szeretnék ha szerződtetnénk, hiszen nagyszerű játékosról van szó, de a tárgyalások még csak folyamatban vannak. Az átigazolási időszak alatt a holland Jaap Stam és a francia Vikash Dhorasoo személyében egy fantasztikus védőt, illetve egy kreatív középpályást szereztünk, így már csak a csatársorban kell erősítenünk" - mondta Braida.

A milánóiak sajtóértesülések szerint csak kölcsönbe szeretnék megszerezni a válogatott játékost, akire a londoni klubnál nem tartanak igényt. A piros-feketéknél szóba került Francesco Totti leigazolása is, de Braida tagadta ezeket a híreket. "Totti csak egy álom marad. Igaz, próbálkoztunk nála, de nem akarjuk megvenni minden áron."