Vágólapra másolva!
A Chelsea-től elengedett Jimmy Floyd Hasselbaink a Middlesbrough-ba igazolt. A Fiorentina a Monaco középpályását, Edouard Cissét szemelte ki. Az Espanyol kétmillió eurót ajánlott fel a Depotivónak Pedro Munitisért. A Liverpool állítólag felvette a kapcsolatot az AC Milannal, hogy leigazolják a legutóbb a Villarrealban szereplő argentin középhátvédet, Fabricio Coloccinit.

A Real Madrid egyes spanyol lapok szerint közel áll ahhoz, hogy megszerezze az Atlético Madrid csatárát, Fernando Torrest. A Juventus a Parmával tágyal a korosztályos válogatott középhátvéd, Daniele Bonera leigazolása érdekében.

A Fiorentina megszerezte az Empoli támadóját, Antonio di Natalét. A portugál csatár, Hélder Postiga visszatért korábbi egyesületéhez, az FC Portóhoz a Tottenhamtől. A Porto cserébe a középpályás Pedro Mendest adta oda az angoloknak.

A West Bromwich Albion megszerezheti az AS Roma norvég támadóját, John Carew-t. A Lens két afrikai sztárját, Rigobert Songot és Pape Bouba Diopot is szeretné eladni. A Birmingham City megszerezte a Chelsea holland védőjét, Mario Melchiotot.

A Tottenham leigazolta a Fulham középpályását, Sean Davist. A Manchester City a Leeds United védőjével, Danny Milsszel tárgyal. A Sampdoria leigazolta a Parma védőjét, Marcello Castellinit, illetve az AC Milan középpályását, Marco Donadelt, viszont elengedte Alessandro Grandonit a Livornóhoz, Mirko Contét pedig a Messinához.

A Milan kölcsönadta Marco Borriellót a Regginának. Giuseppe Sculli, az U21-es olasz válogatott csatára a Chievóból a Bresciába szerződött, a veronaiak a helyére Simone Tiribocchit szerezték meg a Torinótól.