Vágólapra másolva!
Az FC Sevilla megszerezte a brazil válogatott középpályást, Renatót a Santostól. A Real Madrid bejelentkezett az Európa-bajnokság gólkirályáért, Milan Barosért. A Blackburn Rovers leigazolta a Leeds United skót védőjét, Dominic Matteót.

Az FC Porto orosz középpályása, Dmitrij Alenyicsev a Szpartak Moszkvába tart. A Hamburg a brazil Jean Carlos Dondét teszteli. Az FC Sevilla kölcsönadta uruguayi csatárát, Germán Hornost a Real Valladolidnak.

A Barcelona középpályása, Gerard az olasz Fiorentinával tárgyal. A Deportivo brazil középpályását, Djalminhát az Olympiakosz csábítja. A szenegáli szélső, Khalilou Fadiga (aki hivatalosan az Inter focistája, ám szívbetegsége miatt egyetlen meccset sem játszott a milánóiaknál) az Olympique Marseille-jel edz.

A Hamburg az FC Bruges cseh védőjével, David Rozehnallal szeretné megoldani a több olasz klub által is csábított Tomás Ujfalusi pótlását.

A Siena szerződtette az AC Parma védőjét, Gianluca Falsinit. Az Internazionale megszerezte a Boca Juniors argentin hátvédjét, Nicolas Burdissót. Az RC Lens szenegáli középpályását, Pape Bouba Diopot a Wolverhampton szemelte ki.