Társoldalunk:

Légiósokat tesztel a Zalaegerszeg

Bár az osztályozó segítségével élvonalban maradó Békéscsabai Előre FC  labdarúgócsapatában sok játékos szerződése lejárt, úgy tűnik, mindenkivel sikerül megegyezni, azaz nem várható nagy átalakulás a csapat keretében.

A Békés megyei Hírlapnak Kerekes I. Györgyné, a klub ügyvezető igazgatója elmondta, az új szakvezető, Vágó Attila szeretné, ha a lejárt szerződésű labdarúgók kilencven százaléka a jövőben is Békéscsabán maradna. Ennek megfelelően Simunic, Grujic, Bujáki, Szeverényi, Simon, Tóth és Paróczai az új szezonban is a Viharsarokban futballozik, de várhatóan marad Kovács N., Vincze Z., Megyesi, Bánföldi, Fekete, Schindler, Valentényi, Udvari, Miculescu és  Vilotic is. Utóbbi tíz labdarúgóval a hosszabbításról folynak a tárgyalások.

Ami biztos, az örmény Javrujan Izraelben folytatja, míg az egyszeres válogatott középpályás, Kovács Béla a szlovák másodosztályban szereplő Dunaszerdahely együttesénél vesz részt próbajátékon - a Matáv Soprontól távozó Pintér Zoltánnal együtt.

Új igazolásról a szakvezetés még nem tudott beszámolni, a klub ugyan szerette volna leigazolni a 26 éves Lengyel Rolandot, ám az MTK csak kölcsönadásban gondolkodott, így lemondtak róla.

Előző
  • 1
  • 2
Következő

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK