Vágólapra másolva!
Bojan Cosic és Pavel Popovics személyében két légiós szerepel próbajátékon Zalaegerszegen. Békéscsabán nem lesz nagy változás: úgy tűnik, a távozó Javrujan mellett esetleg Kovács Béla szerződik külföldre.

Két külföldi labdarúgót tesztel a Zalaegerszeg élvonalbeli együttese. Gellei Imre csapatánál egy szerb-montenegrói és egy román játékos edz, előbbi számít rutinosabbnak. Bojan Cosic 1974. május 5-én született, posztját tekintve középső védő.

A 189 cm magas és 89 kg testsúlyú labdarúgó az előző szezonban a szerb bajnokság nyolcadik helyén végző Sutjeska Niksic együttesében szerepelt, de korábban megfordult a Radnicki Obrenovac, a Milicionar Beograd, illetve az FK Pristina gárdájában is. A 22 éves Pavel Popovics Romániából érkezett, őt csatárposzton vetheti be a szakvezetés.

Ami már biztos Egerszegen: Csóka Zsolt, valamint Nagy Lajos megegyezett a folytatásról. Molnár Balázs ugyan két évre aláírt, de végül a török élvonal újoncát, az Ankarasport választotta. Radoslav Krallal nem hosszabbított az egyesület, míg Vincze Ottó Győrbe szerződött.

A szakmai stáb leigazolta Selei Andrást, az FTC 19 éves, 40-szeres ifjúsági válogatott játékosát, s a hírek szerint a győri Németh Norberttel és Böjte Attilával is tárgyal.