Vágólapra másolva!
A Ferencváros hétfőtől Dunavarsányban készül az új idényre, ám az edzőtáborba Pintér Attila nem viszi el Tököli Attilát és Dragóner Attilát. Az ok, hogy a két játékos szinte biztosan távozik a klubtól, így semmi nem indokolja, hogy együtt készüljenek a többiekkel.

A pénteki és szombati Üllői úti tréningen még Tököli és Dragóner is részt vett, hiszen szerződésük június 30-ig köti őket a zöld-fehérekhez. Hasonló a helyzet Kriston Attilával, ám a középpályás, aki az MTK-hoz szerződik, felmentést kapott a ferencvárosi vezetőktől a gyakorlások alól.

Dragóner és Tököli egyaránt külföldre készül, több csapattal is tárgyalásban állnak. A jelenleg nászúton lévő Gera Zoltánt a Bundesligában szereplő Hannover szívesen vinné, esetében a német klub vezetőedzője, Ewald Lienen személyesen kérte ki Lothar Matthäus véleményét. Így könnyen megeshet, hogy Tököli, Dragóner és Gera távozásával három válogatott futballista hagyja el a bajnokcsapatot, eközben persze az FTC vezetői folyamatosan tárgyalnak a kiszemelt labdarúgókkal.

Bánki József