Vágólapra másolva!
A Premier League újonca, a West Bromwich Albion leigazolta a dán FC Köbenhavn védőjét, Martin Albrechtsent. A Birmingham City megszerezte a Leicester City török középpályását, Muzzy Izzetet.

A német lapok szerint a Parma francia kapusa, Sébastien Frey lehet Oliver Kahn utóda a Bayern Münchennél, amennyiben a germán portás távozik a bajoroktól. A Hannover az osztrák válogatott csatárt, Roman Wallnert csábítja.

A Hertha BSC a paraguayi Olimpia Asunción válogatott védőjét, Julio César Cácerest tartja szemmel. A VfB Stuttgart az 1860 München osztrák hátvédjével, Martin Stranzllal szeretne erősíteni. A VfL Wolfsburg megszerezte a PSV Eindhoven védőjét, Kevin Hoflandot.

A Vfl Bochum iráni focistát igazolt: a klub szerződtette a Sepahan Isfahan 21 éves középpályását, Moharram Navidkiát. A Leeds United csapatkapitányát, Dominic Matteót a Manchester City, az Everton és a Fulham is vinné.

A Hamburg argentin csatára, Bernardo Romeo iránt a Villarreal érdeklődik. A Stade Rennes az Olympiue Marseille horvát cserekapusával, Vedran Runjéval erősítene.