Vágólapra másolva!
Demirören Yildirim, a Besiktas vasárnap megválasztott elnöke állítólag 150 ezer eurót fizetne az MLSZ-nek a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitányáért, Lothar Matthäusért.

Az nb1.hu internetes honlap értesülése szerint csütörtökön tárgyalni várják Isztambulba a német szakembert, aki magával vinné a jelenleg a Ferencvárost erősítő Gera Zoltánt és a korábbi együttesénél, a Partizan Beogradnál futballozó Vladimir Ivicet is.

Az MLSZ-től származó információ szerint a 150-szeres válogatott legenda jól érzi magát Magyarországon, s továbbra is azt tekinti legfontosabb feladatának, hogy a válogatottat kijutassa a 2006-os németországi világbajnokságra, ugyanakkor bolondnak tartja azt, aki nem hajlandó beszélni egy iránta érdeklődő emberrel.

Hrutka János, a válogatott technikai igazgatója azt mondta, hallott a pletykáról, de a török elnök korábban már azt is nyilatkozta, hogy aláírták a szerződést, és szerinte ez is minősíti, mennyire komoly a hír.

A Besiktas már május elején megkereste a német szakembert, aki akkor cáfolta távozását. Yildirim azonban kijelentette: Matthäus utoljára a vasárnap sorra kerülő kaiserslauterni találkozón irányítja a magyar csapatot, azután átveszi az isztambuliakat.