Vágólapra másolva!
A vezetőedző, Gregorio Manzano és a csapat egyik kapusa, German Burgos sem hosszabbítja meg szerződését az Atlético Madriddal.

Manzano már két hónapja eldöntötte, hogy odébbáll. "Tanulságos év volt. Akadtak ugyan nézeteltérések, de sikerekben is részünk volt, és remélem, ez az idény a későbbi jó eredmények alapja lesz" - fogalmazott a mester, aki tavaly egyéves szerződést kötött a kisebbik madridi klubbal, miután a Mallorcával megnyerte a Király-kupát, és kilencedik helyen végzett a bajnokságban. Az Atléticóval azonban lecsúszott az UEFA-kupás helyezésről, mivel csak a hetedik pozíciót sikerült elérnie. A közös megegyezés alapján távozó tréner a legesélyesebb jelölt a Málaga vezetőedzői posztjára.

German Burgos, a csapat kapusa sem hosszabbította meg kontraktusát. A volt argentin válogatott hálóőr térdében tavaly rákos daganatot találtak, de a sikeres műtét után hamar visszaszerezte helyét a kezdőcsapatban. Idén januárban azonban kikerült onnan, mivel a Király-kupa egyik mérkőzésén igen gyenge teljesítményt nyújtott.