Vágólapra másolva!
A Charlton Athletic leigazolta a dán Akademisk BK portását, Stephan Andersent, aki ott van a dánok Eb-keretében is. A Sochaux csatára, Pierre-Alain Frau hamarosan aláírhat az Olympique Lyonhoz.

A VfL Bochum a Lyon svájci középhátvédjét, Patrick Müllert szemelte ki. A Borussia Mönchengladbach a cseh Sparta Praha kapusát, Jaromir Blazeket igazolná le.

A Hamburger SV nem tett le a Freiburg bosnyák középpályásának, Zlatan Bajramovicnak a megszerzéséről. A Kaiserslautern szerződtette a Rangerstől távozó középpályást, Christian Nerlingert, és a kiszemeltjei között ott van Markus Babbel is.

A Freiburg svájci védőjét, Oumar Kondét az FC Basel szeretné hazacsábítani. A Middlesbrough állítólag felvette a kapcsolatot a Barcelona csatárával, Patrick Kluiverttel.

A Sampdoria két kiszemeltje a Modena játékosa, Simone Pavan, illetve a Brescia focistája, Marco Pisano. Az AS Monaco a dán FC Midtjylland egyiptomi csatárát, Mohamed Zidant figyeli.

Giovanni van Bronckhorst, az FC Barcelona holland labdarúgója három évvel meghosszabbította szerződését, így 2007 júniusáig biztosan a katalán klubnál marad. A középpályás egyik honfitársa, Michael Reiziger viszont minden bizonnyal távozik a tavasszal szárnyaló együttestől, június 30-án lejár kontraktusa, s a vezetőség nem
akarja azt meghosszabbítani.